A titkosszolgálat is felfigyelt a hatalmas tortára

A választások előtt, New York utcáin vették észre ezt a hatalmas,  Trumpot ábrázoló tortát.  A süteményt a titkosszolgálat egyenruhása is kísérte! Az édességet az új elnök választási főhadiszállására szállították. Elsőként a Telegraph tudósított erről.  A Globalnews azt állítja, hogy a politika mellett,  mindenki erről a 7000 dolláros tortáról beszél.

Azt még nem tudjuk, milyen ízű volt a hatalmas édesség. De mi most megpróbáljuk kideríteni. Ha sikerül, akkor mi is elkészítjük az elnöki tortát. A bevételből ismét tűzifát veszünk rászorulóknak! Ha megtaláljuk  a recept, akkor a füredi Trüffel Bárban lesz kapható a "Trump szelet" - nyilatkozták a jótékonysági akció szervezői.

Füred kapitány jótékonysági akciójáról ITT tudhatsz meg többet.

Hogyan vásároltak 2015-ben  tűzifát?

Tavaly, a  Mikulásgyár mellett  és a balatonfüredi Szuperhősök Karácsonyán állították fel a Jótékonysági Sütigyárat, amely becsületkasszás formában fatörzsszeleteket és más édességeket kínált. A bevételből tűzifát vásároltak a rászorulóknak. A statisztikák szerint évente háromszáz ember fagy meg saját lakásában, ők azok a többnyire idős, beteg emberek, akik a szociális ellátórendszerek, a karitatív szervezetek számára többnyire láthatatlanok.